iPhone 6 battery repair , Penukaran battery iPhone 6 cuma memerlukan kurang dari 15 minit sahaja ? ye betul mmg kat sini tukar battery dan skrin tak memerlukan masa yg lama mcm sis ni.. dtg nk tukar battery tak payah tinggal fon , buat terus dpn dia bru puas atii😱😱..

Get RM20 Discount!

Get DISCOUNT by
SCREENSHOT THIS and SHOW IT TO US!

Get the discount Now! Will be close anytime from now.

fon sis ni bila guna battery 100% main lompat-lompat kejap 80% kejap 50%, ada masa restart sndiri .. .. mana tahan mcm tu😩😩..

SILA TAG KAWAN2 KORANG YANGΒ ADA MASALAH MACAM SIS NI TAU‼️‼️

.
πŸ’‘Permeriksaan secara percuma
πŸ•—Servis pantas dan harga berpatutan
πŸ”Servis secara Face-To-Face
πŸ“±πŸ“žSpecialist IOS dan Android
terus tekan link tu untuk sebarang pertanyaan.. jangan khuatir , tiada sebarang bayaran dikenakan untuk memeriksa apa kerosakkan handphone anda.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Whatsapp.iphonerepairkl.com

.
.
Jika phone korang ada masalah jgn malu-malu boleh terus whatsappπŸ“²/callπŸ“ž/pmπŸ“¨Β ataupun korang boleh terus walkin ke kedai🏬
#instantrepairΒ #iphonerepairklΒ #iproampang
.

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress

Pin It on Pinterest