iPhone 6 battery repair , Penukaran battery iPhone 6 cuma memerlukan kurang dari 15 minit sahaja ? ye betul mmg kat sini tukar battery dan skrin tak memerlukan masa yg lama mcm sis ni.. dtg nk tukar battery tak payah tinggal fon , buat terus dpn dia bru puas atii😱😱..

Get RM10 DISCOUNT + FREE USB CABLE!

Get DISCOUNT and FREE GIFT by
SCREENSHOT THIS and SHOW IT TO US!

Get the discount Now! Will be close anytime from now.

fon sis ni bila guna battery 100% main lompat-lompat kejap 80% kejap 50%, ada masa restart sndiri .. .. mana tahan mcm tu😩😩..

SILA TAG KAWAN2 KORANG YANGΒ ADA MASALAH MACAM SIS NI TAU‼️‼️

.
πŸ’‘Permeriksaan secara percuma
πŸ•—Servis pantas dan harga berpatutan
πŸ”Servis secara Face-To-Face
πŸ“±πŸ“žSpecialist IOS dan Android
terus tekan link tu untuk sebarang pertanyaan.. jangan khuatir , tiada sebarang bayaran dikenakan untuk memeriksa apa kerosakkan handphone anda.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Whatsapp.iphonerepairkl.com

.
.
Jika phone korang ada masalah jgn malu-malu boleh terus whatsappπŸ“²/callπŸ“ž/pmπŸ“¨Β ataupun korang boleh terus walkin ke kedai🏬
#instantrepairΒ #iphonerepairklΒ #iproampang
.

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress

Pin It on Pinterest