Tengah viral kes Ayahanda Nikon yang menipu ramai photographer, apabila dia menjual peralatan photography yg dihantar oleh customer jika terlewat ambil lebih dari dua bulan . Allahu…

 

Satu kelebihan di ipro ampang;

Jika anda menghantar smartphone/iPhone/ipad yang perlu ditinggalkan lebih sehari, misalnya repair motherboard, repairing yang perlu tunggu parts atau masalah masuk air.

Kami memastikan bajet anda utk repair sesuai, dan akan memaklumkan kepada anda terlebih dahulu sebelum repairing dilakukan, kami tidak sewenang-wenangnya membuat repairing tanpa persetujuan anda, dan memaklumkan harga yang berlainan dari harga yang dipersetujui awal. Tiada kos tersembunyi atau apa-apa kos tambahan.

Dan kami mengambil sejumlah wang deposit, selepas harga repair dipersetujui dan memaklumkan berapa lama tempoh masa akan diambil utk siap phone anda. Kami tidak mengenakan sebarang caj jika tidak dapat dibaiki. Ya, ianya percuma jika tidak dapat dibaik pulih.

Oleh kerana, phone peranti yang amat penting digunakan dalam aktiviti harian anda ,kami akan pastikan semua job repairing disiapkan dalam masa yg persetujui. Bagi repairing yang minor damage atau plug n play anda hanya perlu tunggu tak perlu tinggalkan phone anda.

Namun, ada jugak customer yang membuat pembayaran lewat, lewat ambil phone dikedai. Kita pun faham, bertolak ansur dan hubungi customer utk berunding bila mereka boleh mengambilnya. Di IPro ampang, pelanggan kami adalah keutamaan kami, takkanlah sebab lewat habis dijual handphone pelanggan. Lagipun kadang telefon digunakanan
utk mencari rezeki atau urusan harian.

Semoga dipermudahkan urusan kita semua..

Bagi anda yang belum tahu, kami di IPRO AMPANG , alu-alukan anda dapatkan khidmat repair khas utk apa-apa jenis SMARTPHONE anda.

✅ Servis 10-30minit (minor problem)
✅ Face-t0-face reapir depan customer (minor problem)
✅ Tak perlu risau sparepart kena curi@tukar
✅ Jaminan sparepart original
✅ Jaminan warranty lebih lama
✅ Harga terbaik
✅ Bole appointment awal melalui whatsapp

💻📱Specialist Apple Gadget
1- 🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
2- 💯 Original Part
3- 👥 Face To Face Replacement
4- ⌛ Fast and💰Best Price..

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp : 0196000508
Whatsapp : whatsapp.iproampang.com.my
Instagram : @ipro_ampang

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan IPRO AMPANG boleh terus ke:

iPro Ampang – iPhone & Smartphone Repair
No. 8, Jln 1/76B off Jln Mengkudu, 
Ampang Hilir, 55000 Kuala Lumpur.

Waze : IPRO AMPANG
Landmark : Berdekatan Tasik Ampang Hilir, blkg Restoran Hari-Hari Datang.
.
Operation Hours : 10am-10pm (Everyday Open), 3pm-10pm (Friday)

0196000508 (admin)

Pin It on Pinterest