Harini kami akan kongsikan proses tukar LCD iPhone 11 di iPro Ampang. Kami beroperasi setiap hari kecuali hari ahad dan cuti umum. Kami harap semua orang dalam keadaan sihat sepanjang tempoh COVID-19 ini. Sila ambil langkah berjaga jaga untuk mencegah COVID-19 merebak. Oh ya, kami boleh tukar skrin iPhone anda dalam 30 minit dan ada waranti 6 bulan tau. Nak repair android boleh, nak repair iPhone pun boleh, kami boleh repair kebanyakan model yang ada sekarang. Kalau iPhone anda ada sebarang masalah, boleh hubungi kami melalui Whatsapp 0196000508.

Skrin retak ni boleh kira satu masalah normal dah sekarang, tak macam zaman Nokia 3310 dulu. Kami dah tukar lebih daripada 5000 LCD iPhone dalam tempoh beroperasi 2 tahun sahaja. Kalau dah retak atau tak ada display memang kena tukar LCD iPhone tu. Guna casing yang tebal atau shockproof boleh elakkan masalah ni daripada berlaku. XOne adalah salah satu syarikat yang keluarkan casing shockproof dan kami menjual casing ini.

Encik Adam telah datang ke kedai kami dengan iPhone 11 miliknya. Skrin iPhone itu kelihatan retak dan perlu tukar LCD iPhone ini. Kami memberikan beberapa pilihan skrin dan beliau pilih skrin original dengan waranti 6 bulan. Kalau tukar LCD iPhone original ni memang berbaloi untuk gamers atau photographer. Pertama sekali, kami buka iPhone ni dan cabut wire bateri. Kedua, kami menukar LCD iPhone retak ini dengan LCD baru. Komponen seperti speaker telinga perlu ditukar daripada LCD lama ke LCD baru. Akhir sekali, kami pasang semula iPhone ini dan pulangkan kepada beliau semula.

FOLLOW US TO GET THE CHEAPEST IPHONE IN THE MARKET:
Instagram: https://www.instagram.com/iproampang/ 
Telegram:
https://t.me/iproampang

RELEVANT DEVICES THAT WE HAVE REPAIRED:
[ CLICK HERE ]
[ CLICK HERE ]

Pin It on Pinterest